Konyaaltı Mehmet Zeki Balcı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Telefon : 0242 229 80 60 / 229 80 64
WEB https://zekibalcimtl.meb.k12.tr
Adres : GÜRSU MAHALLESİ 310 SOKAK NO4 07070 KONYAALTI/ANTALYA
VİZYON : Turizm eğitimi alanında marka olup her zaman ülke standartlarının üzerinde olmak.
MİSYON : Mesleğinde dünya standartlarında bilgi ve beceriye sahip, sektördeki gelişmelere açık ve sürekli takip eden, kendi kültürünü çok iyi tanıyan, farklı kültürler hakkında bilgi sahibi ve farklı kültürlere karşı hoşgörülü, çağdaş yaşamayı benimsemiş, insan ilişkileri ve iletişimde başarılı, kendisiyle barışık ve mesleğini çok seven bireyler yetiştirmek.
BAŞARILAR : OKULUMUZUN İLK YILI OLAN 2016 YILINDA, 2016 ULUSLARARASI 8. ALTINKEP AŞÇILIK YARIŞMASI MESLEK LİSELERİ KATAGORİSİ 2.´LİĞİ ELDE EDİLMİŞTİR

Otel Odası :24
Öğretim Şekli :NORMAL EĞİTİM ÖĞRETİM
Saatler : 8:20 Başlama 16:30 Bitiş
Yabancı Dil : İNGİLİZCE-RUSÇA-ALMANCA
Isınma : KLİMA
Servis : SERVİSİMİZ YOKTUR
Ulaşım : Şehir içi dolmuş
Yerleşim Yeri : Konyaaltı/Antalya GÜRSU MAHALLESİ 310 SOKAK NUMARA 4. KONYAALTI/GÜRSU
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : 1 KM
Kontenjan Bilgileri :
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi : %20
Sportif Etkinlikler :
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları : KARDEŞ OKUL ERASMUS
Yurtdışı Proje Faaliyetleri : KAZAKİSTAN ASTANA VE ALMATI ŞEHİRLERİ İLE AZERBAYCAN BAKÜ ŞEHRİ TUIRİZM OTELCİLİK OKULLARIYLA KARDEŞ OKUL PROJESİ YÜRÜTÜLMEKTEDİR. ERASMUS PROJESİ YÜRÜTÜLMEKTEDİR.